En moderned historie om selvværd og prinsesser?

 

        fra www.levlykkeligt.dk den 20/09/2009   
 

Vil du høre en historie om kærlighed? En anderledes historie om en moderne prinsesse? Okay, her kommer den.

 

Der var engang en kvinde som sukkede efter en mage. Hver morgen når hun stod op tænkte hun kun på hvorfor hun ikke kunne finde en kæreste. Hvad var der mon i vejen med hende? Måske skulle hun tabe sig? Måske skulle hun få en anden hårfarve? Måske skulle hun gå på kursus i at tale med det modsatte køn? Det var også bare fordi hun ikke var blondine. Blondiner får så nemt kærester. Hvor uretfærdigt.

Nej, i virkeligheden var det nok fordi hun ikke var køn nok. Hun måtte også snart lære, at tale mere sofistikeret. Lyde mere feminin. Det var nok det. Mænd vil have feminine kvinder. Det havde hun læst et sted. Alle disse tanker tænkte hun hver morgen alt imens hun gjorde sit morgentoilette. Videre og videre kværnede disse tanker om og om igen hele vejen til hendes arbejde og de fortsatte hvert minut hendes hjerne ikke var optaget af arbejdstænkning.

Grundlæggende var den røde råd i hendes tænkning, at grunden til at hun måtte være, at hun var forkert. Ikke en gang tænkte hun på, at det måske bare var fordi hun ikke havde mødt ham endnu. Eller at hendes negative tænkning gjorde at hun simpelthen ikke så de mænd der vitterlig så hende. De mange mænd der rent faktisk kiggede efter hende når hun kom gående.

Men en dag mødte prinsessen en gammel vis kvinde i kaffeforretningen, hvor vores heltinde stod og sukkede mens hun ventede på sin kaffe. Sukkede over alle de mænd der aldrig så hende. Den vise kvinde spurgte hvad der var i vejen og prinsessen fortalte hende sin kvide. Hm, sagde den gamle kvinde. Her får du min mandefangersten. Jeg gider alligevel ikke have flere mænd. Jeg vil egentlig hellere blive klogere på mig selv og livet end bruge tid på flere mænd.
Prinsessen kiggede på stenen i sin hånd. Den var rund, glat og lyserød. Jah, sagde den vise kvinde. Fra nu af skal du virkelig passe på hvad du tænker på for du risikerer at få hvad du tænker på.  Hvad du ønsker dig. Så tænk for fremtiden kun på hvad du ønsker dig i dit liv og ej mere på hvad du mangler. For tænker du på mangler i dit liv vil du fra nu af få mere mangel, men tænker du på alt det skønne som vil komme, vil det bestemt komme og det meget hurtigere end du nogensinde kunne forestille dig.

Efter dette møde gik prinsessen en rum tid og overvejede hvad hun så i virkeligheden ønskede sig og fakta er, at det hun til sidst valgte at bruge sine tanker på og derved at skabe, var ej tankerne om en mand men snarer lykke, hverdagens glæde, flere penge til Guccitasker samt et skønt udfordrende job.
Se det er en rigtig historie og hvis jeg ikke tager fejl så går prinsessen stadig rundt og skaber sig…

Hvad vil du så bruge dine tanker på at skabe for dig selv i dag?

Kærligst Ingrid Ann Watson  -Begejstret spiller af kærligheden og livets spil

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *