Jeg har brug for at være lidt alene (en historie fra klinikken)

men vil gerne have at børnene kommer med (gerne hver dag) i det sommerhus jeg har lånt til at være alene i.  -Og dig min kære mand som jeg forlader, skal helst også komme i weekenden….og så kan vi spise sammen en eller to gange i ugen.

Kender du det?

 Living together apart er altså ikke helt nemt. Specielt for den der ikke har det ønske og får sit liv fuldstændig vendt op og ned af de tre små ord…

-Og det er ikke “Jeg elsker dig”  men ” jeg forlader dig” men da jeg ikke tør/har lyst til, at være alene (før jeg finder en anden prins/prinsesse) vil jeg helst at det ikke føles som er jeg blevet alene.

Så du skal give slip på mig, lade mig få børnene med, betale halvdelen og tage mad med når du (tit) besøger mig i mit lånte sommerhus, så jeg kan finde mig selv i trygge rammer.

Og du som jeg forlader? Hvordan du har det med alt det her? Hm…

Suk og kærligst :-}

 

Billede på dilemmaet?
Billede på dilemmaet?

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *