Rejse vil mit svar altid være.

Rejse, rejse, rejsemus er jeg. Jeg elsker at rejse. Kunne jeg leve af at rejse gjorde jeg det. Så kender du et rejsebureau som mangler en rejseentusiast….så ring!!

Rejse på det indre plan kan man jo altid via meditation, selvudvikling og terapi. Hverdagsrejsen kalder jeg det. En nødvendig del af mit liv, men udlængslen efter rejsen der går gennem lufthavnen er stor.

Jeg elsker at være i lufthavne.

 Gå omkring, mærke alle de andre som er på vej -og alligevel er præcis hvor de skal være. I lufthavnen.

Snuse og drysse omkring,se Det Kongelige porcelæn som mange  amerikanere nyder at få som gave, lade fingrene glide hen over læderet som omkranser Mulberry taskerne -godt spændt fast af en metalkæde, høre lyder fra et begejstret barn: Far hvornår altså, skal vi op i flyveren.

Tror jeg kunne bo i lufthavnen…

Og rejsebøger er mine favoritbøger.

Rejse,  svarer jeg straks når nogen spører efter min hobby og hvad jeg nyder mest.

Rejse vil mit svar altid være.

Jeg elsker charterrejser, cruises, oplevelsesrejser og de stille skriverejser -med udsigt til vandet.

Samt at læse rejsebøger.

Hvad elsker du ved at rejse?

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *