Jeg vil vide hvem du er…

Jeg har lånt denne af en ven….                                                                                                                                                                                  

All I wanna know is…

 Din profession interesserer mig ikke.

 Jeg vil vide, hvad du brænder for, og om du drister dig til at drømme om at møde dit hjertes længsel.

Din alder interesserer mig ikke.

 Jeg vil vide, om du tør gøre dig til grin for kærligheden, for drømmene, for eventyret ved at være i live.

Det interesserer mig ikke hvilke planeter, du har i kvadrat til din måne.

Jeg vil vide, om du har rørt din egen sorgs centrum, om livets svigt har åbnet dig, eller de har gjort dig vissen og indelukket af frygt for yderligere smerte. Jeg vil vide om du kan udholde smerte, min eller din egen, uden at skynde dig ud for at gemme den, sløre den eller lindre den.

Jeg vil vide, om du kan udholde glæde, min eller din egen, om du kan danse af vildskab og lade ekstasen fylde dig til tæerne og fingerspidserne uden at advare os om at være forsigtige, at være realistiske eller at huske begrænsningerne ved at være menneske.

 Det interesserer mig ikke om den historie du fortæller er sand.

 Jeg vil vide, om du kan skuffe en anden for at være tro mod dig selv, om du kan tåle anklagen om forræderi uden at forråde din egen sjæl.

 Jeg vil vide om du kan være trofast og derved troværdig.

Jeg vil vide om du kan se skønheden, også selv om den ikke er køn hver dag og om du kan hente din livskilde i Guds nærvær.

 Jeg vil vide, om du kan leve med fiasko, din egen såvel som min, og stadig stå ved bredden af en å og råbe til sølvmånen: JA!

 Det interesserer mig ikke hvor du bor, eller hvor mange penge du har.

 Jeg vil vide om du kan stå op efter sorgens og fortvivlelsens nat, træt og mørbanket og gøre hvad der skal gøres for børnene.

Det interesserer mig ikke, hvem du er, eller hvordan du er kommet her.

Jeg vil vide om du kan stå i ildens centrum med mig og ikke vige tilbage.

 Det interesserer mig ikke hvor eller med hvem du har studeret. 

 Jeg vil vide hvad der holder dig oppe indefra når alt andet falder bort. Jeg vil vide, om du kan være alene med dig selv; om du virkelig kan lide det selskab du holder dig i tomme øjeblikke.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *