Sex trin til et bedre parforhold.

Sex trin til et bedre parforhold - Ingrid Ann Watson

Sex trin til et bedre parforhold og mere lidenskab, romantik, sex, kys og kærlighed til dit parforhold.

Få de første to trin her…

Madlavning, trætte børn og rengøring sammen med motion og arbejde kan nemt gøre parforholdet træt og livløst og suge det seksuelle og følelsesmæssige varme ud af det, der engang var så hedt. Men der er måder at hjælpe det tilbage på sporet. Tag dit ansvar for humoren, tilfredsheden og lykken tilbage og som i gamle dage.  og prioriterer sex med den du elsker ekstremt højt også selv om du mest har lyst til at sove.

Tag de første skridt som kunne være…                                                                                                                                                     

1.

Er du begyndt at skyde skylden på din partner?

Vi kan ikke lave om på den elskede selv om det er meget fristende at tænke ” hvis nu bare han/hun ville gøre/sige mere af dette eller hint”   

Ej heller skulle vi egentlig ønske det, for blev vi ikke netop forelsket i ham præcis som den han var? Kunne det være os som har flyttet på os, følelsesmæssigt og personligt og glemt at dette er vores valg, og ikke nødvendigvis partnerens?  Savner du mere hjælp derhjemme eller flere kærlige ord, så start med det der vil virke. Generelt reagerer mænd positivt over for kvinder der vælger at gøre opmærksom på det de ønsker på en positiv måde. Det tillader manden at slappe af uden presset om, at hendes glæde afhænger 100 procent af ham og dermed bliver der luft til at give mere af sig selv og større nysgerrighed efter at opfylde hendes ønsker.

Sådan kan du f.eks. gøre.

Skriv alt ned du kunne tænke dig at få fra ham. Det er rart og nemt at have en liste at gå ud fra og så behøver han ikke finde på, men ved, at han giver dig det du bliver glad for. 

Skriv f.eks

Blomster, Bioture, hjælp med noget specifikt, at han er hjemme om onsdagen så du kan komme afsted til træning, Sidde i sofaen og snakke med en kop kaffe efter ungerne er lagt,

Gå/cykelture, Romantisk weekendophold, At der er støvsugtr når jeg kommer hjem,

Arrangeret børnepasning så vi kan sengehygge hele lørdagen

At du kommer hjem med en bog/cd jeg har ønsket mig (her skrives et par titler)

Spørg nu også dig selv hvad du kan gøre for at sætte mere pris på og forkæle dig selv? Måske tage blomster med hjem og tænde duftlys i hele huset. Give slip på opvasken og danse i stuen med ungerne i stedet?

 

2. Vær den partner du gerne selv vil bo sammen med.

Spørg dig selv” Hvor sjov er jeg at bo sammen med, er jeg stadig den mand/ kvinde min partner forelskede sig  i ?

Roser jeg stadig jævnligt? Kysser jeg min partner lidenskabeligt farvel så det kan mærkes i hele kroppen lang tid efter?

 Er jeg stadig  kæreste eller er jeg blevet mor/far, og har taget så meget ansvar at jeg føler mig mest alene om det hele?

I starten klædte I jer pænt på, talte respektfuldt til hinanden, afbrød ikke og lyttede og grinede meget. Hvornår har I sidst klædt jeg pænt på om eftermiddagen?  Prioritere du f.eks. selv sex med den du elsker, lige så højt som før i tiden? Giver du plads til det og sørger for at gå i seng mens du stadig er frisk?

Du kan evt. starte her

Sørg for at kysse din partner lidenskabeligt goddag og farvel. Send partneren ud af døren med snurrende løber og følelsen af dig i maven eller længere nede..

Overrrask din partner med en måndlig fælles oplevelse og giv slip på tanker som ” hvorfor er det altid mig der skal” Husk, at du jo nyder jeres skønne samvær når du er midt i oplevelsen.  Gør det, husk det er hjælp til selvnydelse.

Find én ting hver dag du sætter pris på og sig det mens du kigger partneren i øjnene. Det vil skabe glæde og  partneren vil begynde at gøre mere for dig, for at mere ros. Voila du får mere opmærksomhed og både du og partneren kærlighed. Dejligt ikke…

God fornøjelse, læs med i næste blogindlæg hvor du får 2 tips mere til dit parforhold.

Husk at melde dig til på forsiden så du får en mail når de næste 2 trin til et bedre parforhold kommer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *