Jeg vil holde op med at se fjernsyn (måske).

Jeg vil holde op med at se fjernsyn

Der er nemlig så meget smukt derude.

jeg vil holde op med at se fjernsyn

Fuglene i min lille have som bruger vandskålen til at pjaske i.
Gråspurvene  spreder vingerne og føler sig som falke. Musvitter , gråspurve og blåmejser  samles om foderbrættet og taler højt. En enkelt lille flagspætte som i ny og næ lader dovenskaben tage overhånd dykker helt her ned.

Til de små træers land hvor der er en uimodståelig spise, nemlig lækre nødder i net.

Jeg vil holde op med at se fjernsyn.

Mange af programmerne handler om det samme og kun få af dem har så smukke fugle som de i min have og giver mig så megen ro til eftertænksomhed –som når jeg sidder og kigger. Måske med undtagelse af DR2.

Der er kæmpetræer omkring mig og jeg sidder og mærker dem.

Husker træerne i Ringenes Herre, smukke, majestætiske, kærlige og talende. Ind imellem tror jeg at de taler til mig. Ro på siger de. Husk jordforbindelsen. Det er den, der får én til at tænke (nogen gange) før man taler. Det er den der lige på et splitsekund løber scenariet igennem når man skal til, at lave en impulshandling –med uforudsete og måske uønskede konsekvenser. . Tyngden giver kræfter, rødderne energi.

Jeg føler mig hel og kærlig, min favoritfølelse….

Kærligst Ingrid Watson

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *