Vil du vide meningen med parforholdets flow?

Parforholdet handler om tillid

Jeg hjælper mennesker med at få mod til at leve deres liv og derved beholde/få kærlighed ind i deres liv. Tillid i parforholdet.

I dette blogindlæg kan du læse om hvordan jeg lever med flow, for loven om tiltrækning og livets flow er for de fleste et stort mysterium.  Ligeså stort, som at forelskelse og sammenhold kan dø ud og nogen gange blive til had. Parforholdets flow handler om tillid og tro på jer som par. Har du et mål om det?

Hvilke mål har du?

Jeg har ikke de store mål. Ikke som jeg ofte ser andre har. Mål om arbejde og privatliv. Mål om økonomi og planer. Mål om træning og mad. Mål om huse og biler. Mål om kærlighed og venner. Nogen gange tænker jeg om jeg gør det forkert. Jeg er jo ikke blevet rig. Eller tynd. Eller bor i et stort hus. Men jeg har det bedre end jeg nogensinde har haft det. På næsten daglig basis. Vågner de fleste morgener og er gennemglad.

Andre ønsker at arbejde sammen med mig. Og de ringer/skriver selv og spørger. Dem jeg beundrer skriver at de beundrer mig. Stort. Jeg har udgivet en bog som er en bestseller. Jeg er medforfatter på 3 andre bøger. Jeg er lige blevet bedt om at være med i bestyrelsen for en frivillig organisation. Stort.

Jeg har kun 1 mål

Mål har jeg egentlig ikke. Kun et. Et eneste mål. At fortsat øve mig i at overgive mig. Følge min intuition. Gå med flowet og se hvad der sker. Derhenne omkring hjørnet. Og der er altid noget derhenne. Omkring hjørnet.
På den måde holder jeg mig åben. Holder mig afslappet klar. Med et smil. Med et varmt hjerte og uden frygt. For jeg har snart i mange år øvet mig i at gå med. Følge mit livs strøm og har været de mest fantastiske steder. Det har været let. Det har været svært. Det har mange gange været med et frygtsomt hjerte. Men altid givende. Og jeg har altid fået mere end den frygt jeg har haft. Meget mere.

I går skulle jeg i Go ´Morgen Danmark

Da jeg skulle i Go`Morgen Danmark, fik jeg en tanke. Jeg skulle tage min bog. Som gave. Til hvem vidste jeg ikke. Men tiden og erfaringerne har lært mig at føle mine tanker, min intuition. Jeg kommer til Tv2 Go`Morgen Danmark –kun for at opdage at hele morgenen er der live musik med Lis Sørensen. I love her. Og jeg kunne hilse på. Og forære hende min bog. Hun blev rigtig glad og forærede mig en cd. Den har jeg hørt her til morgen.

En aften.
Kørte jeg hjem fra Næstved. Det var mørkt og lidt koldt. Bilen ville ikke mere og jeg stod så der. I mørket. I kort nederdel og havde sat min selvlysende trekant. Langt væk som FDM sagde jeg skulle. Og var lidt bange. For jeg ville jo så gerne have hjælp men ikke fra hvem som helst. De i bilerne kunne se mig som deres lygter skinnede på mig. Jeg kunne ikke se ind i deres biler. Det var før mobilen var en selvfølge. Ind til siden holder så en bil. En kranbil med plads til min bil –og en lækker ung mand. Skal du have hjælp? Ja tak. Op med bilen via et træk og helt hjem til min gadedør blev jeg kørt. Tak univers. Tak u-målbare flow. I just love it. Den universelle mobiltelefon.

En dag.
Fik en indskydelse. Om at køre af motorvejen og tage den lille vej ved siden af. Gjorde det. Lidt undrende. Ulykke på motorvejen. De andre ventede, var vist fanget i køen i små 2 timer.

En eftermiddag

Jeg havde længe villet have en helt speciel frakke, med helt specielle lommer og til en speciel pris.
Kommer kørende hvor jeg bor og får pludselig en indskydelse til at køre en lille bitte omvej, forbi en butik som ind imellem har sjovt tøj. Som jeg godt kan lide det. Kører forbi deres store udstillingsvindue og der står en speciel frakke, en Ingrid Ann frakke, med præcis de lommer …. Jeg får smidt bilen og iler derind. Lige min størrelse. Jeg er ikke en almindelig størrelse og til en pris jeg kunne betale. Wow.

En tilfældig dag
Min bil drillede. Og jeg vidste ikke helt hvad jeg ville.  Købe en ny? Rejse? En ven ringer. Han vil rejse til varmen i ca et år. Taler om hvad han skal gøre med sin bil så længe.
Den kører jeg nu rundt i…

Forleden sen eftermiddag

Drikker kaffe med veninde. Hun spørger om jeg vil leje mig ind hos hende. Nå ja. Det havde jeg lige tænkt på et par dage forinden. At jeg var klar til at have klinik ude i byen igen. Og nu blev det oven i købet på Strandvejen. Med alle forretningerne og livet som leves vel. Og med Emmerys lige om hjørnet. Hos en dejlig kvinde. Ja tak.

Jo flere mentale frygt plankeværker jeg stille lægger ned indeni mig. Jo bedre bliver jeg til at lade disse ”tilfældigheder” styre mit liv. Jo mere lægger jeg mærke til dem. Når de sker. Og bliver bedre til at nyde dem. Når de sker. Og bliver bedre til at suge kraften, glæden og trygheden ved at de sker –ud af dem. Begynde at stole på, at de sker. Begivenhederne. Hele tiden. Som tilfældigt sker.

Når jeg bliver utilfreds med at jeg ikke har alle de mål, de andre har.

  • Ikke når det de andre øjensynligt når.
  • Ikke er blevet tynd.
  • Eller rig.
  • Eller korthåret.

Når jeg er tilfreds

Når jeg bliver utilfreds med mig selv, så husker jeg hvor jeg kom fra. For mange år siden. Som barn.
Forsøgt knækket.
Holdt udenfor.
Latterliggjort.
Ikke set og ikke rummet.
Den fremmede fugl i reden.
Ikke støttet.
Elsket på de andres præmisser

parforholdet handler om

Og hvor jeg er i dag, hvor jeg føler mig nærmest lykkelig. At jeg nu er her. I mit liv. Allerede. Hvor jeg for det meste tør stole på mig selv –og mit flow. I stedet for at læne mig op ad andres meninger. Om hvordan man skal leve livet. Om alle målene ”man” skal nå. Jeg skal ikke nå noget. Jeg er åben for at modtage. Alt det gode. I livet. I mit liv.

Everything is working out for me now….

At give slip er det modsatte af svaghed. Det aktiverer den ufattelige intelligens, som findes i alle mennesker.
-Gina og Bodo Deletz

Det er det jeg gerne vil give videre til dig.

Som gerne vil leve mere i flow end på mål. Som overrasket vil  opdage, at du også kommer i mål, når du lever i flow.
Har du lyst til det?

Jeg vil gerne hjælpe med at vise dig hvordan -få dig ud over stepperne!

Ring nu Tlf.20134759 eller skriv til Mail@ingridannwatson.dk

Så ses vi.
Lige om lidt…
Jeg glæder mig

Kærligst 
Ingrid Ann Watson

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *