Det har været et hårdt år

Det har været et hårdt år

og svært at tale om.

Jeg ved ikke om du kender det….

At alt er vel og samtidig gør noget udefinerbart ondt. Et sted i kroppen. Nogen gange i hjertet. Andre gange i maven, ja sågar kan det smerte som hovedpine eller fladfodspine.

Ali alt en mærkelig oplevelse. Som være ved at drukne og på samme tid har masser af luft. Således har mit år været – ind i mellem.

Luft og hjerte. Hjerne og smerte. Tyngde og lethed. Dansende smil og et øre der kun hører -det gode.

Oplevelser hvor en dør på fuldstændig magisk måde åbnede sig og andre døre som uanset hvor meget jeg hamrede og målsatte, aldrig fandt nøglen til.

Magi og opgivenhed.

Har du prøvet det? Del det med mig…. Tak.

Sindsoprivende, smertefulde dybder og så lykke. En tæt varm og intens lykke. Livet. Livet har talt. Som den følelse man får når man trygt kæler med katten og så det gisp, når det går op for en, at den, katten måske er væk. For evigt.

Livet er hårdt

Følelser som bliver væk og følelsen af gisp når det går op for én at noget forsvandt. For evigt. Et menneske der dør. En dør der lukkede sig. Blidt og stille. Andre gang er døden voldsom, svær og vred.

Mit 2013 har bestemt været som en flaske champagne, fyldt med bobler og korknald, overdreven nydelse og så mørket. Tyngden og håbløsheden.

Life is like a box of chocolate. You never now what you get.

“Livet ifølge Garp”

Må dette år blive hjertets år!

Når livet er hårdt og svært

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *