Jeg sidder lige her og tænker…

Kommer forbydelsen på mode igen?

Hvornår mon fordybelse kommer på mode igen?
I Ugebladet Søndag som siger, de bare vælger at være sig selv, og hvordan alle blade i forsøget på at være forskellige, bliver ret så ens. På hvor svært det kan være, bare at være sig selv.. Være nok og elsket i sig selv.

Glæder mig over Emilie Von Hauen som  just har postuleret at 50`erne er det nye sort. Det er blevet cool at være voksen. Jeg er pludselig blevet moderned.

Er de unge så blevet de kedelige?

At jeg fik 65 likes på min Facebook side, fordi jeg havde fået en kat men kun 5 på mit skriv om Indien som stadig voldtager og brænder kvinder.

Hvordan jeg slet ikke forstår at unge børneforældre kan nå det hele og samtidig kommer i min klinik og vil “arbejde for forholdet”  Min respekt for dem kun bliver større og større som
At jeg elsker at have klinik på strandvejen i Hellerup, midt i det pulserende liv. Med den søde tæppehandler i kælderen, butikken med skønne pelse og så 7èleven. Tja.

At jeg altid ender med at pille gelish af mine negle og hvordan min smukke og dygtige kosmetolog Diana sukker og igen igen siger at det må jeg ikke. Nej.
Sukker over at katten på 1 time har ødelagt en plante jeg har været flere år om, med kærlighed, at få til at blive smuk og stor. Suk.

Mit hoved spinder, med alskens tanker om klodens drejning og billetprisen på SAS til USA og jeg lader det. Jeg har fri og det skal liiiige spinde af…
Kender du det?

Jeg er tørstig.

Tror jeg vil gå i seng.

Godnat.
Jeg elsker livet -og at sove.

Kærligst Ingrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *