Den kærlighed som sætter dig fri -Hvor findes den?

Den kærlighed, som sætter dig fri…

Hvor er den?

Livet uden kærlighed er hårdt. Som en form for kasteløs…

De færreste klarer det ret længe og hvorfor skulle man? Ikke desto mindre møder jeg rigtig mange i min klinik som føler sig drænet, ulykkelig og ensom i deres hverdag. I deres parforhold.

Det parforhold som mange andre misunder dem, at de lever i.

Det parforhold hvor man kun ser at “rammen” mor, far og børn er på plads, men ikke får øje på hjertets tyngde.

For den kærlighed vi alle søger udenfor os selv, vil ende med at gøre os ulykkelige. Intet menneske uanset hvor stormende forelsket vi er, kan stå for din lykke resten af dit liv. Hver dag. Og det er her, vi drejer fejl. Drejer til venstre når den spæde stemme i dit hjerte, beder dig gå til højre. Gå den vej hvor hjertet bor. Jamen er det ikke hos ham/hende? Nej. det er hos dig. Og jeg ved godt det lyder enormt kedeligt og at det bestemt ikke er hvad du vil høre. Men skal du have et langvarigt, morsomt, oplivende og kærligt parforhold er du nødt til at starte ved begyndelsen. Som er hos dig. I dig. Suk. Og derefter møde din fantastiske partner, som NU har mulighed for at hjælpe med til, at få dig til, at føle dig elsket.

Kunne du tænke dig det? Vil du høre mere? Lære præcis hvordan du gør? Så kom og deltag i denne fantastiske aften med hjerne, hjerte og humor hvor jeg holder foredraget

“Den kærlighed som sætter dig fri”

Jeg glæder mig til at møde dig….

Den kærlighed som sætter dig fri Foredrag med Ingrid Ann Watson

2/10 kl. 19.00 -21.00 Bemærk Århus!

Her er et direkte link til omtalen af foredraget på www.lifeacademy.dkhttp://cclifeacademy.dk/ingrid_ann_watson.php

Og her er link til shoppen, hvor man køber billetter: http://cclifeacademy.dk/shop.php

3/10 kl. 19.30 – 21.00 Bemærk Lyngby!

Tilmelding på tlf. 35398513 eller info@blicious.dk

http://blicious.dk/ Pris 150 kr.

 Kom og hør om vejene til din indre glæde, og hvordan de kan gøre dig lykkelig og samtidig få dig til at føle dig elsket!

Foredraget er både for dig, der er single og gerne vil gøre dig klar til at møde den mest vidunderlige partner, og for dig, som allerede er i et parforhold og gerne vil tage ansvar for at få det bedre. Og sidst men ikke mindst til dig, der ikke vil have flere ulykkelige forhold.

Når du finder den eneste ene, åbnes hjertet som en blomst og seksualiteten fødes i tillid. Men

denne opblødning giver desværre (eller heldigvis?) også ofte en åbning til din gemte følelse af frygt samt en bitter erkendelse af egen uværdighed. Og så stikker du af. Tilbage til mørket, som får dig til at skændes og ”finde 100 fejl” ved din partner, dig selv og dit liv. Du flygter, skuffet over partnerens indsats, for ikke at mærke og se i øjnene, at lykken i parforholdet kommer fra dig selv.

Hjælpen er lige ved hånden; nemlig dig selv. Din fornemmelse af lykke i din hverdag, dit liv og dit parforhold, må komme fra dig. Derved bliver du i stand til at lade din partner komme dig nær og hjælpe dig med at elske dig helt op i himlen!

Vi inviterer til en fantastisk aften med hjerte, hjerne og underliv i spil – en eksplosion af kærlighed. Alle vil få noget med hjem. Måske ikke, hvad du håbede eller troede, men måske mere end

 

Ingrid Ann Watson er parterapeut og foredragsholder. Hun er blandt andet kendt som ekspert fra tv og som brevkasseredaktør. Hun har gennem mere end 20 år som samlivsterapeut hjulpet par til at lære at elske hinanden igen.

Medbring kontanter da Ingrid Ann Watson vil sælge sin bog, til specialpris kun 100 kr og Diana Sommer sætter lækre hudplejeprodukter på højkant til nedsat pris!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *