Pludselig var jeg lykkelig

Pludselig var jeg lykkelig

Jeg lå i min seng og tænkte på alle de ting som jeg er glad for. Jeg er sund og rask (skønt skelettet knager lidt) Lå i min varme seng og havde det hyggeligt og behøvede ikke at stå op før om lidt Der var stilhed indeni og ude i resten af hjemmet Jeg har penge nok til måneden og er halvt færdig med gaver etc. Jeg har fod på mine næste foredrag.

Jeg ELSKER at holde foredrag

Tænkte på de sidste parsessioner jeg havde lavet i klinikken og blev så glad. Det var gået rigtig godt, set med deres øjne. De var glade da de gik. Jeg var glad.

Glædede mig til at skulle op og skrive videre på bogen – og have morgenmad.

Lå bare og mærkede taknemmeligheden over mit liv. Det er ikke noget stort liv. Jeg er ikke mega berømt og rig. Kører (desværre) ikke i en fed bil, og har megamange partyvenner. Jeg er lidt introvert, men kan godt lide mennesker. I passende mængder :-}

var jeg lykkelig

Mærkede den varme tilfredshed

Lå og havde det godt i hjertet. Mærkede den varme tilfredshed og pling! Kom lykken. På en gang følte jeg mig så lykkelig. Som et med alt og med en overvædende, ja overvældende taknemmelighedsfølelse. Jeg var lykkelig.

Wauv tænkte jeg. Hvor er det fedt. Hvor føles det skønt. Og pling. Forsvandt den igen og kun tilfredsheden blev tilbage. Lykken kan ikke tåle at blive tænkt over. Lykken er, og det er lykkeligt, så længe lykken mærkes.

For mig har lykken altid kommet i strålende bidder. Som pling. Og kun blevet så længe jeg mærkede den, og var i et med den. For straks at forsvinde, så snart jeg satte tænkemaskinen  i gang. Men det gør ikke noget.

Taknemlighedsfølelsen

For den efterlod denne varme følelse af taknemmelighed – den som jeg skriver på nu. Og som jeg af erfaring ved, vil blive i mit sind, min sjæl og mit hjerte, det meste af dagen. Og jeg elsker at føle det således.

Taknemmelig for min kat. Mine børn. For blåbærrene i min morgenskyr. Taknemmelig for min lille have med alle de skønne fugle. Taknemmelig for jer. For mit helbred. Jeg kunne blive ved, for når taknemmelighedsfølelsen puster varme ind i mig, er jeg tilnærmelsesvis lykkelig. Uanset omstændighederne.

Må du også mærke tilfredsheden, taknemmeligheden og måske lykkens pust i dag.

Lykkelig er den der vælger lykken.
Lykkelig er den, der vælger lykken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *