Du lærte mig, at turde elske mig selv og for det, vil jeg være dig evig taknemmelig.

Solen kiggede ikke ofte forbi mens mørket kravlede frit, alt imens jeg levede og voksede uden nogen til at vejlede mig i hvordan man elskede og blev elsket, så normen blev mørket som voksede indeni og, at accepterer mindre end jeg var værd og nøjes. Nøjes med forhold, hvor mørket fyldte og blev synonymt med det at elske og så var selv-sabotagevejen født. Og en opvækst med kævl og strid. Med u-elskelighed og følelsen af, at være 3 hjul i et kærlighedsspil, jeg aldrig helt forstod reglerne til.

Jeg troede altid det skulle være sådan. I mit voksenliv -som i mit barndomshjem.

Så i mange år var mit indre arbejde (blandt mange andre ting) at opdage mit eget værd -og jeg er ikke helt færdig endnu, men tiden har været så godt brugt.

Og her kommer du ind.

Du boede nogle huse fra mig, var blind og havde et helt værelse med radioudstyr -og en førerhund. Den fik jeg lov til at lufte og du viste mig, at verden kunne “ses” gennem radiobølger og at det smukke i et menneske kunne høres på stemmen. Tak. Du viste mig, at noget simpelthen bare er uforståeligt og ikke kan laves om. At andet indeni  ikke bliver anderledes og ikke står i min magt at ændre. Og du viste mig med blid kærlighed, hvad der stod i min magt at ændre, til mit hjertes store fryd.

Og at healing, meditation, samvær med andre hvis hjerter var samme sted som mit hjerte, accept, skyggearbejde og familieopstilling og hjertedetox, kunne gøre en forskel. En virkelig dyb og forandrende forskel og forandring.

Som det også vil gøre for dig. Hvis du har lyst. Hvis du er parat.

Gennem årene har jeg nærmet mig mit hjerte og samlet hjerne, hjerte og underliv, til lyden af “Jeg elsker mig selv”  Hvad betyder det at elske sig selv, har du måske ligesom jeg, spurgt dig selv om mange gange.

At elske sig selv betyder at du accepterer dig selv, med både lyset og mørket boende i hjertet. Det betyder, endelig komme til sinds med hvem og hvordan du er og forstå hvad der kan ændres -og hvad der ikke kan.  Det betyder at have selvrespekt nok til ikke at lade dig nøjes med og andre gange give slip og mærke selvtilfredsheden snige sig ind og give dig lov til at bare være -og være tilfreds. Og kende forskellen. Hvor dit image af dig selv er overvejende positivt og kærligt og du øver dig i at vende det døve øre til kritiske røster, som ikke rimer med dit hjertes intuition.

At elske dig selv betyder, at du arbejder hen imod, at have et tilfredsstillende arbejde, parforhold, krop og helbred og et rimelig godt forhold til dine medmennesker.

Er du ligesom jeg, den selvhjulpne? Hende som mere eller mindre har opdraget dig selv og er sluppet godt fra det. Lige med undtagelse af følelsen af selv-kærlighed.

Eller hende der går alt det rigtige -den perfekte og derfor ikke forstår, at du ikke er lykkelig? Ikke forstår at kontrolgenet og det overansvarlige, ikke kan åbne for det parforhold du i dybet af dit hjerte, ønsker dig.

Måske den sociale som omgiver dig med mennesker, dyr og masser af arbejde? Alt, for ikke at mærke ensomheden og nogen gange følelsen af utilstrækkelighed og formålsløshed. Åh, men du er elsket. Du ved det bare ikke endnu. Nej, du mærker det ikke endnu. Men det kommer du til. Det lover jeg dig.

Og min skønne mentor, dette fantastiske menneske? Er desværre ikke her mere, men lyser stadig fra det høje. Lyser, som også du og jeg kan lære at lyse.

Dette er linket til den fantastiske workshop

“Få styr på dine kærlighedsrelationer”

https://www.paypal.me/IngridAnnWatsonsshop/3300
Griber du din plads indenfor … – skal vi sige inden kl. 19.00 i morgen tirsdag den 13. februar ),  så får du en times personlig feedback (normalpris 1200 kr)  af mig  imellem workshoplørdagene.

“Få styr på dine kærlighedsrelationer”

https://www.paypal.me/IngridAnnWatsonsshop/3300

Mobilpay 20134759.

Du vil jo gerne opnå dine mål om mere kærlighed, større glæde, nærvær og inderlighed ikke? Min pointe er, at det er vanvittigt, at lade endnu flere måneder går, mens du selv prøver dig frem, når du kan investere i denne dybe kærlige og intense 3 dages workshop, hvor jeg ved at tingene vil forandre sig. For dig. I din hverdag. I dit arbejde.

Det du bl.a. får her, er manualen til kærligheden, trin for trin modellen med indholdsfortegnelse og hele pivtøjet.  Det er hands on, praktisk ”How to change now”. Det er et lille (men meget effektivt) skridt ad gangen, som vil forandre dit syn på dig selv -og forandre dit parforhold. Og du får ” den udpenslede ”Modstandstriangel” dit private landkort over dine modstandsfelter, så du har mulighed for, at overkomme din (ubevidste) modstand, mod forandring.

Bemærk, det er et lille intimt hold på max 20 personer. -Og der er kun 12 pladser tilbage.

Rejsen begynder den 24 februar og varer hen over foråret, hvor vi mødes 3 gange. Altid lørdage kl. 10.00 – 18.00 D. 24. februar. D. 24. marts og D.21. april Max 20 deltagere og der er 10 pladser tilbage.

https://www.paypal.me/IngridAnnWatsonsshop/3300

Selvfølgelig kan du betale over 2 gange, uden gebyr og renter, bare med kærlighed. Bare mail mig på mail@ingridannwatson.dk

Prisen er inkl. Kaffe/The og glutenfri kage samt medlemskab af en lukket Facebook gruppe, hvis du har lyst, hvor du kan dele hvad der er nemt og svært undervejs, få kærlig støtte af de andre og dermed løbende se nye veje -og hvor jeg vil deltage med opmærksomhed, imellem vore F2F møder.

Fra dybet af mit hjerte

rligst Ingrid Ann.
Kurset henvender sig til mennesker (singler og par)der ønsker at modnes som kærlighedspartner og blive i stand til at leve som en brugbar og støttende anden halvdel af et parforhold —og selv opleve hvordan din partner forandrer sig, så jeres samvær bliver med plads til kreativitet, ærlighed, selvværd, seksualitet og livsglæde.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *