Er mænd stadig fra Mars og kvinder fra Venus? Elsk dine kollegaer lidt mere….

Vil du tænke, grine og have noget med hjem?Han hører aldrig efter, siger kvinderne. Hun taler alting ihjel, siger mændene.

Foredraget, som er et løst og humoristisk scenario, primært beregnet på at træne, oplyse og forbedre din læring omkring mænd og kvinders kommunikation – og mangel på samme, sætter fokus på:

  • Den åh så svære dialog. Holdninger og motivation.
  • Forskellen på mænd og kvinders måde at løse problemer på!
  • Hvordan man scorer kærlige point hos det modsatte køn.
  • At lytte – at give slip på at få ret. Villighed. Følelsesmæssig rollebytning.
  •  Hvad motiverer en mand på arbejdspladsen? I parforholdet?
  • En kvinde? Hvorfor kvinder begynder at beklage sig mere, og hvorfor mænd trækker sig. Forskellen på mænd og kvinders forventninger – til hinanden og livet.

 

Reference …

Ingrid Ann Watson har holdt foredrag til 2 af Frihavns kirkes ”Pigeaftener”. Ingrid Ann fortæller levende og medrivende, og foredragene var relevante for både singler og mennesker i parforhold. Desuden fik Ingrid Annsparket en god og livlig debat i gang. Vi i Frihavns kirke anbefaler hermed Ingrid Ann varmt.
Lene Tvilling (sognepræst).

“Foredraget om ’Mænd er fra Mars og kvinder er fra Venus’ var en sikker succes, fordi vi til vores julefrokost inviterer medarbejdere med deres eventuelle partner. Det kan meget nemt blive for ensformigt og selvcentreret med normale komiker-indslag, der tilegnes vores daglige arbejde og livet i Bildillen-kæden.

Derfor valgte vi Foredragsforum til et seriøst indslag, med en humoristisk indgangsvinkel, samt et tema alle kunne forholde sig til på den ene eller den anden måde. Jeg er sikker på, at mange af os samt vores private partnere, har fået et par værktøjer med hjem til udvikling, forbedring og vedligeholdelse af vores private forhold og liv. Vores private liv har så stor betydning for, at vi kan være hele mennesker. Er vi hele mennesker, har det meget stor betydning for den præstation, vi leverer, når vi er på arbejde.”
Steffen Dam, marketingchef Bildillen Danmark a/s

“Godt og tankevækkende foredrag, som på humoristisk vis sætter fingeren på mange af dagligdagens små tvister.”
Charlotte Guldbøg, personalekoordinator 3L-Ludvigsen A/S.


Vil du have gang i den til dit arrangement?
Eftertænksomhed og aha oplevelser?
Grin og hjerteskærende oplevelser?

Har du mod på “Ingrid Ann Watson LIVE” så er det her du booker hende til ALLE TIDERS FOREDRAG.
Tlf. 2013 4759
iaw@foredragsforum.dk