Lær de 5 arbejdssprog – og skab god kollegakarma

Fås som appetitvækkende foredrag, -½ samt hel dags workshop.

Book her
Tlf. 2013 4759
iaw@foredragsforum.dk

Her bliver du fortrolig med de 5 arbejdssprog som vil lette din hverdag, samt de 5 måder at give konstruktiv og kærlig kritik på og du vil hurtigt se forskellen i din hverdag. Kurset har teknikker og redskaber som du nemt kan lære og som du kan bruge med det samme. Du bliver meget bedre til at samarbejde, sige hvad du mener og blive forstået samt udnytte og få styrket dine egne stærke sider. Samarbejde begynder med god kommunikation -og giver høj arbejdsglæde.

Den lettest måde at skabe god kommunikation er at blive bevidst om de 5 arbejdssprog, som handler om at lære og siden være opmærksom på, hvilket specifik anerkende sprog, der gør det lettest for dig at kommunikerer med dine kollegaer, dine medarbejdere.

Når du behersker disse arbejdssprog får du her et uvurderligt redskab til at give ros som høres og går ind. Megen arbejdsros høres i øjeblikket, men glemmes hurtigt igen. Bruger man de 5 arbejdssprog, bliver rosen siddende og giver kollegaen/medarbejderen følelsen af at være en mere kompetent medarbejder, hvilket giver mere arbejdslyst og større arbejdsglæde.

Bruger du de 5 arbejdssprog sammen med de 5 undskyldningssprog, er det en virkelig effektiv vej til forandring. Den du taler med, hører hvad der siges og behøver ikke at beskytte sig mod det, der før føltes som kritik.

Du bliver simpelthen bedre til at samtale på en imødekommende måde.

Dette er også et kursus i motivation og i at flytte mennesker.

 

Udbytte

Lær, hvordan du venligt og målrettet ændrer din kommunikation på en måde så du selv og dine kollegaer bliver gladere.

De 5 arbejdssprog er en unik ny måde at forstå hvordan du skal håndtere dine kollegaer og dit privatliv, vise dig hvordan du plejer at reagerer og lærer dig en nem og god måde, at agere mere hensigtsmæssigt i din hverdag.

  • Få indsigt i, hvordan du plejer at samtale med dine kollegaer og i dit privatliv
  • Se hvor hurtigt du kan forandre din hverdag ved simpelthen at tage styringen og hvordan dine omgivelser reagerer positivt på din nye kommunikationsform
  • Bliv gladere og får større arbejdslyst
  • Lær de nemme teknikker til at bruge og udvikle ”De 5 arbejdssprog”
  • Oplev hvor nemt, det med de 5 sprog, er at give og håndter konstruktiv kritik
  • Sæt dig målet at inspirer og motivere andre -og dig selv gennem kurset
  • Brug teknikkerne og udvikle dem så du også kan bruge dem i dit parforhold, sammen med dine børn, i din fritid, ja overalt.

“Det var et godt indlæg Ingrid Ann holdt på vores strategidag om kommunikation den 6. januar. Det var meget relevant at gennemgå/tale om hvilke persontyper hver enkelt er, og det er bestemt noget man både kan bruge i forhold til sine kollegaer og som chef for en gruppe medarbejdere. Jeg kan se, at det er noget alle har lært af og kan mærke en større opmærksom mellem medarbejderne efter strategidagen.

Det var også godt at tale om, hvordan man skal stille spørgsmål og hvordan de skal modtages på en positiv måde. Det betyder, at både den der stiller og modtager spørgsmålet har samme opfattelse af hvad man taler om, så gode ideer ikke går tabt.”

– Centerchef Ulrik Hindsberger. Teknologisk Institut.

Book her
Tlf. 2013 4759

iaw@foredragsforum.dk