Gavn og nytte

Her er de ting mit hjerte finder vigtigt -lige nu.Der kan komme flere og nogle forsvinder måske.

Det er godt for mig som menneske at have hjerte-sager. At mærke at der er noget som rør mit hjerte, noget jeg vil gå langt for… Nogle handler om sygdom og helbredelse og nogle om lykken og latteren.

www.Hjernesagen.dk

De gør et kæmpe stykke arbejde for senhjerneskadede,  de som erhverver sig en hjerneskade senere  i livet og som af den grund, må se deres liv smuldre. Deres arbejde forsvinde og mange gange orker partneren ikke at blive så også kærligheden, forstået som parforholdet,  ophører. Er det sket for dig/jer er her en skøn bog som handler om just det, at sygdommen kan skille os ad og hvor jeg har skrevet kapitlerne om parforholdet.” Til sygdommen os skiller” af Susan Binau.

 

 

www.Angelkit.com

Min gode ildsjæl veninde Susan Binau har selv prøvet at være på “dødens rand” og har dedikeret sit hjerte til at hjælpe de døende og deres pårørende. Se mere her…

http://youtu.be/xVBMyw0CImE