Håbet, har de fleste i livsperioder brug for, at et andet menneske bærer

Håbet har de fleste i livs perioder brug for Hvis håbets flamme blafrer … De fleste har i kortere eller længere livs perioder brug for, et andet menneske som har deres potentiale for øje og holder det blidt i hånden. […]

Continue Reading

Pludselig var jeg lykkelig

Pludselig var jeg lykkelig Jeg lå i min seng og tænkte på alle de ting som jeg er glad for. Jeg er sund og rask (skønt skelettet knager lidt) Lå i min varme seng og havde det hyggeligt og behøvede […]

Continue Reading

Fakta…

Fakta om mænd og kvinder En undersøgelse fra Oslo Universitet i 2008 viste, at selvom økonomien også spiller en rolle, så opnår vi størst glæde, når vi har tillid til vores medmennesker og samtidig oplever at have indflydelse på vores […]

Continue Reading

Det har været et hårdt år

Det har været et hårdt år og svært at tale om. Jeg ved ikke om du kender det…. At alt er vel og samtidig gør noget udefinerbart ondt. Et sted i kroppen. Nogen gange i hjertet. Andre gange i maven, […]

Continue Reading

Hvad du ønsker skal du få…

Ingrid Ann Watson. Keys to change – When you are ready. Hvad du ønsker skal du få -når du blot dit fortsatte udviklingsarbejde kan stole på… Kender du til Loven Om Tiltrækning? Har du arbejdet med Esther Abraham -alene? Kunne du tænke dig […]

Continue Reading