Er vi blevet bedre til at hjælpe Globalt end Lokalt?

Er vi blevet bedre til at hjælpe globalt og lokalt? I morges mens jeg tømte kattebakke reflekterede jeg  over om vi er blevet bedre til at støtte Globalt end Lokalt? Er det nemmere for os,  og giver en bedre samvittighed, at […]

Continue Reading

Jeg sidder lige her og tænker…

Kommer forbydelsen på mode igen? Hvornår mon fordybelse kommer på mode igen? I Ugebladet Søndag som siger, de bare vælger at være sig selv, og hvordan alle blade i forsøget på at være forskellige, bliver ret så ens. På hvor […]

Continue Reading

Englen eller hvad NY kan tilbyde…

Englen eller hvad NY kan tilbyde… Skrevet af Kristelig Dagblad. Englen… Sagde hun, snøftede og drejede hovedet en anelse mod det åbne vindue, hvor den blå horisont kunne ses,  som et mærkelig blåt lagenstykke. Du ved, den farve som kommer […]

Continue Reading

Jeg vil holde op med at se fjernsyn (måske).

Jeg vil holde op med at se fjernsyn Der er nemlig så meget smukt derude. Fuglene i min lille have som bruger vandskålen til at pjaske i. Gråspurvene  spreder vingerne og føler sig som falke. Musvitter , gråspurve og blåmejser […]

Continue Reading

Hvad sker der lige her!! Jeg nyder at motionere..

  Jeg som har været selvskreven køber til bogen om “Os der hader motion”                                                           Jeg er en overløber, er jeg. Og det skyldes konfirmationen. Den dag hvor jeg skal stå og holde tale for min skønne søn, spise det […]

Continue Reading